1. for at få den billigste Bilforsikring findes, skal du shoppe rundt. Få et tilbud fra hver velrenommerede forsikringsselskab i dit område. Selv om en virksomhed kan tilbyde en lav rente, Sørg for de er kunde drevet og oplevet. Den sidste ting du ønsker er at arbejde med en hensynsløs forsikringsselskab i din nødens stund.

2. øge din fradragsberettigede. Mange selvrisikoen er i $300-$500-serien. Hvis du rejser det lidt vil du se en reduktion i din auto forsikring sats. Selv når folk er lidt over deres selvrisikoen betaler de ud af egen lomme at reducere deres præmie. En højere premium ($750-$1000) kan spare alvorlige penge gennem årene.

3. Prøv at forsikre alt (hus, anden bil, RV, båd) med et selskab. Med alt forsikret med et selskab, vil det være billigere samlede og lettere at administrere. Også, har alle de drivere, der er forsikret i samme selskab. Du kan få en loyalitetsrabat.

4. har du taget nogen driver uddannelse kurser i de sidste par år? Det gælder for det meste nye drivere. Hvis ja, du sandsynligvis kvalificere sig til en rabat. Forsikringsselskaber ønsker at vide, at du kender grundlæggende, og har studeret færdselsreglerne. Hvis du er ældre, kan du tage et genopfriskningskursus i defensiv kørsel eller måske en skid control skole. Disse er sjove og lærerige.

5. mange forsikringsselskaber tilbyder også rabat til studerende, der fastholder gode karakterer i skolen. Det er rigtigt. Nogle forsikringsselskaber tilbyder rabat på mellem 5% – 10% for studerende, der opretholder et højere gennemsnit.

6. Hvis din bil har airbags, ABS, eller anti-tyveri alarm du kan kvalificere sig til en rabat. Det er simpelt. Airbags hjælper med at holde dig sikker mens i en ulykke. ABS hjælper dig med at undgå en ulykke og en anti-tyveri system forhindrer, at din bil bliver stjålet. Alle disse er gode for forsikringsselskabet, så de vil ofte sænke din rente.

7. drive ansvarligt. Forsikringsselskaber vil sænke hastigheden, som du bevise du er en god chauffør. Hvert år uden en hændelse skal din præmie gå. Når du rammer 25 bør din sats få reduceret med ca 1/2. Men hvis du har haft en række hastighedsovertrædelser billetter og ulykker, få udarbejdet til betydeligt højere priser.

8. Reducer dækning på ældre køretøjer. Der er ingen mening i fuldt forsikre en bil, der ikke er meget meget værd. Hvis bilen er kun værd $3000,00, medfører betydelige skader forsikringsselskab at afskrive køretøjet. Og du får kun hvad køretøjet var værd engros. Så du kan få $1500.00 fra forsikring men dine priser vil stige på dit næste køretøj.

9. prøve at købe en “lavprofil” koeretoej, der ikke er et mål for tyve. Jo mere sandsynligt din bil er at få stjålet, jo mere det vil koste for at forsikre. Der er nogle store biler og lastbiler derude. Hvis du virkelig ønsker lavere stick priser med noget konservativ.