Selvom du føler at du er rimeligt tilfreds med dit bredbånd, kan man nogle gange komme lidt i tvivl om, om man har det helt rigtige. Man kan måske overveje om man betaler flere penge, end man egentligt burde, eller om man har det rigtige antal megabit. Selvom man ikke har lyst til at skifte sit bredbånd, kan man altid være på den sikre side, og prøve at sammenligne sit bredbånd med andre slags bredbånd fra andre selskaber. På gobredbaand.dk kan du teste, om de ting dit bredbånd indeholder kan fås andre steder, og måske endda også billigere. På den måde er du sikker på, at du har et godt bredbånd.

Passer dine antal megabit passer til dit forbrug?

En anden måde at se om du har et godt bredbånd på, er at holde styr på hvorvidt dine megabit passer til dit forbrug. Hvis du for eksempel har bredbånd 20 Mbit, og du synes din forbindelse er helt perfekt og uden problemer, så kan du altså vurdere, at dit bredbånd er godt. Hvis du derimod har et bredbånd med 10 Mbit, og du synes din forbindelse er for langsom, kan de altså skyldes, at dit forbrug er højere end det antal megabit, som indgår i dit abonnement. Sådan kan du ”teste” om dit bredbånd passer til dit forbrug, eller om du har brug for mere eller mindre ting i dit abonnement.

Ting, du skal være opmærksom på

Hvis dig og hele din familie skal være på internettet på samme tid, og kunne streame, uploade og downloade ting, skal du have mellem 20-50 megabit i dit abonnement. Det betyder derfor ikke at dit internet er dårligt, hvis du kun har 10 megabit inkluderet. Det betyder sådan set bare, at du har brug for en pakke med flere megabit i, så hele familien kan være på samtidig. Så for at vide om dit bredbånd er godt, skal du først være sikker på, at du har det rette antal megabit inkluderet. Sådan ved du altså, hvorvidt dit bredbånd er godt eller ej.