Den mest populære metode til finansiering et hjem køb er med et realkreditlån. Dette er et lån, der er sikret over hjemmet. Der er en række forskellige leverandører og du bliver nødt til at shoppe rundt for at få de bedste tilbud. Dit hjem er nok den enkeltstående største køb du vil gøre i dit liv, skal du sørge for at tage pleje og opmærksomhed, som transaktionen https://lånhurtig.dk/ fortjener. Renter på realkredit kan variere stærkt fra långiver til långiver og det beløb, din sats er på kan gøre en enorm forskel for det beløb, din tilbagebetalinger vil beløbe sig til. Selv små forskellen i satserne kan spare dig for tusindvis af dollars eller tillade dig at have dit hjem betalt off år før. Så gør dit hjemmearbejde.

Fast eller variabel

Leder du efter det bedste lån, er der visse betingelser, skal du være fortrolig med. For eksempel, kommer pantebreve generelt som enten en fast sats pant eller en variabel sats pant. Fastforrentede lån vil holde den samme rente og månedlige tilbagebetaling for hele livet eller udtrykket af lånet. Det bliver generelt for en periode på 10, 15, 20 eller 30 år. Hvis prisen er fastsat for en periode, som de første 2 eller måske 5 år, og derefter vender tilbage til en variabel rente er det kendt som en justerbare sats pant eller ARM.

Når ARMEN sats bliver justerbar, vil det flytte op eller ned med jævne mellemrum efter en bestemt marked indeks. Disse kan omfatte Prime Rate, LIBOR eller Finansministeriet indeks bl.a.

Med den justerbare sats, er nogle af risikoen for ændring af renter, der ellers ville falde på banken overført til låntager. De er derfor billigere gennemsnit et sted mellem 0,5% og 0,2% lavere end et 30-årigt fastforrentet realkreditlån. Hvis prisen er særdeles flygtige eller vanskeligt at forudsige end et fastforrentet realkreditlån ikke kan engang være muligt.

I fleste tilfælde opvejer besparelser på en ARM risikoen for en stigende rente. Især hvor pantet er i ti år eller mindre.

Gebyrer

Långivere kan opkræve forskellige gebyrer, når man giver et boliglån eller realkreditlån. Disse omfatter indmeldelsesgebyr; exit gebyrer, administrationsgebyrer og långivere pant forsikring. Der er også afvikling gebyrer (lukke omkostninger) afvikling selskab vil opkræve. Desuden, hvis en tredjepart håndterer lån, kan det oplade andre gebyrer.

Banker gebyr normalt en værdiansættelse, der betaler for en landmåler til at besøge ejendommen og sikre, at det er værd nok til at dække det pant. Dette er ikke en fuld undersøgelse, så det ikke kan identificere alle de fejl, som et hus køber har brug for at vide om. Også, det normalt udgør ikke en kontrakt mellem landmåler og køberen, så køber har ikke ret til at sagsøge hvis undersøgelsen ikke at afsløre et stort problem. Mod et ekstra gebyr, kan landmåler normalt foretage en bygning undersøgelse eller en (billigere) “homebuyers survey” på samme tid.