En højt respekteret person i internet marketing cirkel, der udrettet meget succes med ringe eller ingen udgifter er Jim Edwards.

Jim viser, hvordan han blev en succes i sin “how-to” oplysende produkter, at beviser, du virkelig ikke behøver en masse penge for at gøre store overskud eller være vellykket…

Et af de produkter, jeg henviser til er hans “Slå ord i trafikken” E-bog!

De fleste marketingfolk, hvis de har været i branchen i nogen tid, indse, at hvis du ikke bruger dine penge på reklame du vil gøre op for det med din tid!

Jeg fandt, at Edwards ikke bare fortælle dig at skrive artikler, han ærligt giver dig en trinvis proces, der viser dig hvordan man kan spare tid reklame. Hans metode bringer i målrettet trafik til dit website som påstået.

En bemærkelsesværdig ulempe at slå ord i trafikken er at ikke alle folk kan skrive gode artikler og hvis du tilfældigvis er en af disse mennesker, du kan føle som om du får en raw deal ret off bat. Med andre ord, vil E-bog ikke gavne dig!

Selvom Jim tilstand og vise os, hvordan vi kan få en anden til at skrive artikler for os, en ghost-writer, dækket han aldrig hvordan man kan overvinde den negative tankegang, der holder folk tilbage fra at skrive. Han viste os mere eller mindre hvordan man kan omgå dette problem.

End igen er Jims formål i denne E-bog at vise en person nogle formler for at skrive artikler og hvordan man bruger, hvad personen har skrevet at få målrettet trafik til deres websted.

Den nederste linje er, kan nogle man virkelig vise en anden individuelle hvordan man ikke skal lade sig skræmme?

Jeg bliver nødt til at indrømme, at jeg var ikke en til at skrive artikler enten. Jeg følte sig truet til en vis grad men stadig fandt, at efter at have prøvet denne formel jeg havde intet at frygte. De artikler jeg har skrevet tog på et liv i deres egen tak til andre marketingfolk og ezines, der cirkulerede dem.

Jeg gætter på Edwards’ track record imponerede mig mest. Det er en af de vigtigste grunde til jeg købte denne E-bog. Han er en professionel forfatter, der skriver en kolonne for en online publikation, og han har sin egen ezines og nyhedsbrev, der greb min opmærksomhed. Jim producerer løbende artikler at hjælpe ham succes og Thats alle jeg stræber efter at blive!

Ved hjælp af hans metode. Jeg bemærkede en tydelig forskel i trafik flux af næsten 286% og 49% forøgelse affiliate salg, da jeg begyndte at bruge hans system!

Jeg har prøvet det de sidste 8 uger ved at skrive og indsende artikler, anmeldelser, og rapporter på måde Jim foreslået, og hvor han sagde, ville give mig den mest bang for indsatsen. Derefter stoppede jeg gør så et par gange og ændringen i trafikken og overskud flyttede tilbage til en langsom sive.

Jeg bemærkede også min omdømme eller troværdighed eskalerede fordi folk email mig alle de tid spørger om visse produkter jeg anbefale og de ender med at købe et af produkterne.

Jeg vidste aldrig viral markedsføring ville have sådan en stor indflydelse på mine salgs- eller indtægter, især noget der sparer mig penge og tid. E-bogen er kun $39,00. Der er ikke meget at bruge på et produkt, der producerer reelle trafik. Gode målrettet trafik, der køber er svært at komme med disse dage!

Som jeg nævnte tidligere, den eneste ulempe eller ulempe har jeg set indtil videre med dette produkt er, at hvis du ikke kan skrive artikler du kan vige tilbage derfra danne denne god ressource og mister muligheden for at få en lind strøm af trafik til dit websted. Dette kan virkelig hæmme din succes som en marketingmedarbejder.

Jim giver 3 eller 4 formler til at skrive artikler, hvor nogen kan vise sig en meget viral aktiv.

Før jeg glemmer at fortælle dig, kommer denne E-bog med 4 bonusser, der er lige så værdifulde som E-bog, selv!

Jeg føler forfatter over leverer på dette produkt, som er fantastisk til alle, der køber og bruger den. Jim ikke kun opfyldt sit løfte om at vise os, hvordan at få målrettet trafik til vores hjemmesider, han gav os en how-to guide, der også giver os et sæt strategi vi kan bruge, der virker.

Hvis du er på udkig efter en god, billigere måde at få masser af målrettet trafik og troværdighed uden at komme ind i trafik ordningerne, prøve “Slå ord i trafikken”.

Hvad har du at miste? Han giver dig en 30 dages garanti, så du kan få dine penge tilbage, hvis du ikke kan lide det!